Sunday, June 13, 2010

WORLD CUP 2010...

world cup dtg lg edisi 2010 kt area altitud tinggi...
baru leh tgk player2 men sampai semput...
jum layan shakira berwaka waka...
style dow shakira...
da makin cun...


video

(^_^)V

M I M P I

ya betol...
itula keadaan kite sekarang yg sedang di buai mimpi...
sebab tu aku pn lame da xupdate...
so...buat mase skrg ni aku try2 la update...
mengisi masa yg teramat lapang...
hahaha...

(^_^)V...

Wednesday, April 1, 2009

:: a p r i l f 0 0 l ::

yeaaa...april fool dtg lg...kali ni aku nk cite skit psl time aku blaja dulu...ini hari genap setaun dgn april fool yg aku n the whole classmate kne april fool kaw² ngn lecturer kitorg...pergh kalo ikut ati xtaw ar ape nk jd...gle ahh...time tgh bz ngn asgmt yg melandih...hahaha korg tau x melandih tu hape...???maksud die byk gle nak mamposss...ngn test utk subjek len lg n termasuk test utk subjek yg aku nk cite ni...lecturer aku ni die da set date 1 april utk test ktorg pn ok la...sb kalo x ok pn bkn leh mtk tunda pn...hari pn malam larrr kan nk postpone...da ler minggu tu sgt bz n memenatkan kepala hotak aku...nak x nak pn stadi larrr...punye arr stadi bagai nk gile nk cover byk chapter da aaa subjek reading kalo calculation rilex skit kot...tp xpe aku still maintain kan tema hidup aku mcm mane pn kite kne rilex...da tu esok nye time nk g test da ler pagi lak tu ...mlm td stadi la kate kan...hahaha..stadi la sgt.....pagi tu da smp awl...tgu lecturer ni masuk...tunggu punye tunggu dlm 15menet br lecturer tu masuk...die bawak ketas...ktorg pn ready...ye a da mind set aritu test...lecturer tu masuk² je wat muke kewl die...pastu kate korg nk tes ke...pergh aku denga tu je da len mcm...pastu die kate xpayah la test...kotrg tanye die....bia btol...bende² cani jgn a bwk gurau...lehh menganggu emosi nih...die kate btol...so ade student tanye da tu ketas yg lecturer tu bwk utk ape???huhuhuhuhu...pastu die tunjuk kt dlm kelas yg itu hanyalah kertas kosong....die kate ketas tu a die nk gune nk print soalan...perghhhhhh rase release gak la sebnanya...tp still korg rase x bes kalo test tu leh postpone mcm tu je...da tu postpone sp ke bile...haaa itu yg kita x tahu...buat penat aku buat² stadi mlm td...da ganggu masa tido aku nih...leh bwk gado...iskkkkkk....saba je la kannn...so pg tu kitorg kua pn awal....lecturer tu malas nk lecture utk hari tu...so aku pn ape lagi gune pluang tu utk balik n tido...hahaha...sok ade test lg...mamposss satu mende x stadi lg...k laarrr aku tido dulu!!!

(^__^)V

Saturday, March 28, 2009

ChEnTa kpD BuMi!!!


abis da!!!
tmpoh sejam yg bermula dr 8.30 smp 9.30
so as a conclusion...
pade aku utk mende² mcm ni org² yg da mencapai tahap² warga emas mmg susah skit nk support...tp aku bejaya menggelapkan rumah aku walaopn kadang² ayahanda curik² bukak television...tp yg penting umah aku mmg gelap beb utk tempoh satu jam...aku sempat round² area rumah...tp umah yg depan umah aku ni mmg best adik beradik ja yg tinggal dierg gelap kan satu umah n then lepak kat depan umah pasang lilin da mcm men spirit of the coint lak aku tgk...
ape yg kite nk nk tau akhirnye terjawap...
aku boleh kate aa dlm 30%-40% je mende ni berjaya...
yg lain aku tgk still rilex TERANG ngn cahaya...
tp xpe mende ni just mtk support je lg pn...
nk support korg support kalo xnk sukati korg la jgn g hasut jiran² jgn support gak susah la...
payah a nk maju...
ape pun aku rase bende yg mcm ni mmg elok aaa da kate utk bumi...
so support la stakat mane yg boleh...

ChEnTa kpD BuMi!!!
(^__^)V


ChEnTa kpD BuMi!!!


EARTH HOUR!!!

start mlm nie 8.30 jap g smp 9.30...

adekah bejaya???

aaa itu yg kite nk tau n tunggu² kan...

bende ni mmg tersangat la bagus tp boleh ke kite org malaysia...???

org lua sume da lame start...this is the 1st time in malaysia sejak bekurun lame...

dapat ke org² yg dah mencapai pangkat atuk²,nenek², ahhh korg budak² pn same...

bole ke korg...???bole ke aku...???

aku???hahah...aku pn xtaw lg...

tp i'll try my best to show my support...

ble lg nk support bende2 baik cani kn...

nati kite continue lak tgk cane hasil mende ni kat area tempat aku SEREMBAN...

(^__^)v


Friday, March 27, 2009

check²...

salam...
ni 1st blog aku...
so dlm ni aku nk cite n luah kn ape yg aku rase...
xkesah pasal bende baru,bende lame, ikut suka aku...
folo the theme...
so kpd kengkwn bg aaa komen yg membangun kan aku...

sekian...
(^__^)V peace!!!